New dates: 2021, 19 - 20 March, Iasi, Romania

From ROOT to Functional & Esthetics

ENDO Conference 2021

ENDO Learning vă invită să participați la ediția inaugurală ENDO Conference 2021, eveniment găzduit de capitala culturală a României – IAȘI, unde veți putea găsi echilibrul ideal între știință, cultură și relaxare.

Prin intermediul acestei conferințe ne propunem să inspirăm și să acordăm noi oportunități participanților, care presupun cu predilecție  îmbogățirea cunoștințelor teoretice, conținut hands-on și networking.

La pupitrul de speakeri vor urca unii dintre cei mai apreciați medici pasionați de endodonție și estetică – lectori citați în cele mai prestigioase publicații și afișe ale marelor conferințe de profil de la nivel național și internațional. Acestora li se vor alătura mari companii medicale care vă vor prezenta noile trend-uri ale instrumentelor dentare.

Am selectat cele mai importante topic-uri specifice temei evenimentului – From ROOT to FUNCTIONAL & ESTHETICS¸ pentru ca dumneavoastră să aveți parte exclusiv de un conținut relevant, care să ajute la crearea sau îmbunătățirea unui workflow optim de endodonție și estetică dentară.

ENDO Conference 2021 – 19, 20 Martie se va desfășura într-un cadru exclusivist, pe scena Sălii Magnum a Hotelului Internațional din Iași, unde vor fi așteptați peste 200 de medici stomatologi. Cele două zile vor include atât conferințe, cât și workshop-uri.

Suntem siguri că evenimentul va fi unul inspirațional, dedicat nu doar experților, ci și tinerilor medici stomatologi, care doresc să se apropie de excelența în stomatologie: destinația spre care trebuie să țintim cu toții!

Coordonate eveniment:

Tema conferinței: From ROOT to FUNCTIONAL & ESTHETICS

Perioada: 19 – 20 Martie 2021

Locația: Hotel Internațional – IAȘI

Conținut: prima zi – workshop-uri hands-on + conferințe, a II-a zi – conferințe

Scopul evenimentului

De a oferi un plus de know-how în rândul medicilor stomatologi pasionați de endodonție și estetică dentară. Totodată, se dorește crearea unui mediu propice pentru networking și consolidarea propriilor protocoale de lucru.

CUI se adresează?

Medicilor pasionați de endodonție și estetică dentară, medicilor specialiști, medicilor generaliști, rezidenților, studenților.

CE vor oferi trainerii?

– prezentări în cadrul conferințelor, despre cazuri noi și foarte bine documentate;

– prezentări în cadrul workshop-urilor hands-on, cu multe tips & tricks noi aplicabile în practica curentă.

CINE va urca pe scenă?

8 Breathtaking Speakers:

– Dr. Anthonis Chaniotis – Grecia

– Dr. Claudio Farnararo – Italia

– Dr. Francesco Piras – Italia

– Dr. Grzegorz Witkowski – Polonia

– Dr. Damir Snjaric- Croația

– Dr. Alexandru Burcea – România

– Dr. Bogdan Oprea – România

– Dr. Sebastian Lupu – România

DE CE să participi la ENDO Conference 2021?

– 2 zile organizate special pentru dumneavoastră, cu cele mai moderne noțiuni stomatologice și sesiuni practice;

– vă veți actualiza informațiile cu multe tips&tricks de la cei mai buni specialiști;

– se vor dezvălui noi tehnici de lucru care vor putea fi aplicate de dumneavoastră chiar de-a doua zi;

– veți putea face networking cu lectori cunoscuți în întreaga lume, colegi, furnizori de instrumente dentare high-level, inclusiv cu multe bunătățuri (Coffee break & lunch).

Tendințele actuale în endodonție au depășit de mult curicula facultăților de medicină dentară. Bio-minimalismul în proiectarea cavității de acces, în prepararea canalului și a procedurilor de debridare, inovațiile materialelor de obturare au dus la redefinirea acelor cunoștințe care constituie pilonul fundamental în endodonție.

Platforma de cursuri EndoLearning vă oferă oportunitatea accesării informațiilor dobândite în practica sa orientată spre endodonție în ultimii 10 ani, dar și în cadrul cursurilor de specializare, de către medicul endodont Dr. Sebastian Lupu. Structurate pentru un singur medic sau pentru un grup restrâns, cursurile au fost gândite și create pentru cei care doresc sa își actualizeze stilul și tehnicile de lucru.

Aspectele tehnice ale cursurilor EndoLearning sunt completate de demonstrații live și hands-on. O varietate de instrumente și tehnici sunt discutate și demonstrate prin videografii ale cazurilor clinice realizate la microscopul dentar.

PARTENERI ENDO CONFERENCE 2021